menu

Webshop login

Groen is de basis

Wij gaan vooruit

Ook op het gebied van Duurzaamheid gaat DGC vooruit. In een wereld waar het steeds belangrijker wordt om duurzaam te zijn, wil DGC niet achterblijven. Daarom bieden we steeds meer producten met MPS certificaat aan. Naast dat we weten waar het product vandaan  komt, vinden we het ook belangrijk dat de werknemers een eerlijke behandeling krijgen. 

Door de samenwerking binnen de WBE Groep blijft DGC ook groeien in verschillende opzichten. Of dit nu is op IT gebied op inkoop processen, DGC gaat vooruit. Heb je feedback voor DGC ? Laat het ons dan vooral weten, zodat wij ons aanpassen.

 

Maatschappelijk

Niet alleen ons eigen team is belangrijk, maar ook de maatschappij om ons heen. Daarom vind DGC het belangrijk om hierbij betrokken te zijn.

We zijn al langere tijd sponsor van verschillende goede doelen en lokale acties. Door dit te doen nemen we graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Of het nu gaat om een voetbalvereniging, een tennismarathon of een Familiehuis. DGC draagt graag haar steentje bij.

Meer informatie

Stichting The Dutch4kids

Stichting The Dutch4Kids is een onafhankelijke stichting die activiteiten organiseert rondom golfbaan the Dutch met het doel geld in te zamelen voor projecten om kinderen een betere toekomst te bieden. We kiezen hierbij bewust voor ondersteuning van stichtingen die een aantoonbare kwaliteit, stabiliteit en professionaliteit bezitten. In samenwerking met deze gerenommeerde stichtingen, worden de opbrengsten aangewend voor kansrijke projecten.

Lees hier meer over de stichting

 

Stichting DaDa

Hoe goed de medische zorg in Nederland ook is, soms is het normale zorgpakket gewoon niet voldoende. Stichting DaDa zet zich in voor kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben.

Toen wij ruim 15 jaar geleden begonnen met Stichting DaDa hadden wij niet kunnen vermoeden dat het zo ‘uit de hand’ zou lopen. De lijst van de projecten die wij inmiddels hebben kunnen realiseren is aanzienlijk. Daar zijn wij ook trots op. De steun van bedrijven en personen is daarbij natuurlijk onmisbaar. Wij kunnen al die mensen dan ook niet genoeg bedanken voor hun inzet en bijdrage.

Wij blijven door gaan. Regelmatig benadert USP Marketing namens Stichting DaDa de zorginstellingen in Nederland met het verzoek om toch vooral projecten in te blijven dienen bij Stichting DaDa. Sleutelwoorden voor deze projecten zijn: kindvriendelijkheid, (visuele) communicatie en ouder-kindrelatie.

Lees meer over stichting DaDa. 

Meer informatie