menu

Webshop login

Klaar voor de kerstdagen met Nobilis

Datum
november 30, 2023


Categorieën
Product informatie

It’s beginning to look a lot like Christmas, helemaal nu onze voorraad zich alweer vult met verschillende snijgroensoorten als Nobilis, Nordmann, Kiefer, Cypresse, kransen, boompjes en nog veel meer. De komende maanden staan in het teken van kerstgroen. Daarom vertellen we je graag deze blog meer over de bekendste van alle: Het mooie Nobilis.

 

 

ALGEMENE INFORMATIE

Een van de populairste kerstgroensoorten is Nobilis. Het snijgroen wordt gebruikt voor onder andere kerstarrangementen, kransen, boeketten en andere decoraties. Nobilis is te herkennen aan de zachte, blauwgroene naalden die een heerlijke geur met zich meebrengen. De geur doet ons helemaal denken aan kerst!

Naast dat we het Nobilis groen als losse takken aanbieden, wordt het snijgroen ook al voorgemaakt in kransen en boompjes aangeboden. De losse takken bieden we in verschillende maten aan. Benieuwd naar al het nobilis? Neem dan een kijkje in onze webshop. Hier vind je altijd het actuele aanbod.

 

BEHIND THE SCENES

Wij halen het Nobilis bij onze leverancier uit Denemarken. Hier groeien de groene takken hoog aan de bomen. De bomen kunnen tot wel 30 / 35 jaar oud en wel 25 meter hoog worden. Deze bomen zijn onderdeel van een breder programma en gaan uiteindelijk de houtindustrie in.

Er wordt ook Nobilis van lagere bomen geknipt. Dit groen is over het algemeen wat zachter dan het groen dat hoog geknipt wordt. Maar hoe hoger het groen geknipt wordt, hoe minder beschadigingen de takken hebben.

Met een hoogwerker gaat onze leverancier de bomen in. Hij knipt de takken op verschillende lengtes. De takken worden gesorteerd en vervolgens verpakt in bundels van 5kg. Daarna worden de bundels op pallets verpakt. Klaar om naar ons toe te komen.

 

 

AAN DE SLAG

De mogelijkheden met Nobilis zijn oneindig! Of je het snijgroen nu verwerkt in een mooie krans, deurhanger, arrangement, boeket of op een andere manier. Met Nobilis weet je zeker dat je de kerstsfeer in huis haalt.

Wil jij zelf ook jouw klanten het mooie Nobilis aanbieden? Word dan vandaag nog klant of koop het snijgroen gemakkelijk en snel in de webshop!