menu

Webshop login

Kerstgroen bij de populaire Amaryllis

Datum
november 10, 2019


Categorieën
Product informatie

Iedere maand kiezen we mooie soorten decoratiegroen uit bij de bloem van de maand. Onze arrangeur Tanja van Bijlevelt maakt prachtige boeketten en arrangementen om u te inspireren met ons groen. En ook deze maand ging zij weer aan de slag voor ons. Dit maal met de gave Amaryllis, de bloem van de maand December.

Bereid u vast voor op de volgende maand en laat u inspireren!

 

POPULAIR GROEN BIJ EEN POPULAIRE BLOEM

De Amaryllis is in vele soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Dit betekent  dat er ook veel verschillende soorten groen met de bloem gecombineerd kunnen worden. Niet alleen verschillende soorten kerstgroen laten zich prachtig combineren. Wat dacht u namelijk van Aspidistra?  Net als de Amaryllis is Aspidistra al tijden een populair product. Het groene blad kan namelijk heel mooi gebogen worden. Dit is goed te zien in het voorbeeld wat Tanja voor ons maakte. De kleurencombinatie van de Amaryllis en de Aspidistra geven ons echt een kerstgevoel! Een aantal kerstballen erbij en u bent klaar voor de kerst.

Of kiest u net als Tanja voor het mooie speargrass. Net als het Aspidistrablad kan de grassoort gebogen gebruikt worden. Tanja maakte twee voorbeelden met het product. Een keer gebogen en een keer recht. Beide keren gaaf om te zien!

 

INDRUKWEKKEND

Omdat de Amaryllis een indrukwekkende bloem is, kozen we ook voor een indrukwekkend groen product. Bandwilg is zeker zo’n product!

De gedraaide, roodkleurige takken vallen ontzettend op in een boeket of arrangement. Bandwilg heeft een lange houdbaarheid. Dit maakt het groen ideaal om de hele kerstperiode van te kunnen genieten.

 

KLAAR VOOR DE KERST

We konden natuurlijk niet het mooie kerstgroen vergeten te gebruiken.

 

Wat dacht u van geverfd groen?

We bieden verschillende soorten groen geverfd in verschillende kleuren aan. Bijvoorbeeld Eucalyptus. Het geverfde groen geeft gemakkelijk een feestelijke uitstraling aan een boeket of arrangement.  Zo maakte Tanja een aantal ronde hangers, ideaal als kerstdecoratie. In deze hangers maakte ze gebruik van goud gekleurde Cinerea, Nobilisgroen en de Amaryllis. Wist u dat de Amaryllis ondersteboven kan hangen? Dankzij de holle steel kunt u gemakkelijk water direct in de steel gieten. Zo blijft de bloem mooi!

Kiefer naalden zijn ontzettend gaaf om  te gebruiken in een boeket of arrangement!  Tanja laat in de maandelijkse do-it-yourself video  zien hoe de naalden gebruikt kunnen worden.

Een lang arrangement met alle soorten kerstgroen, de amaryllis in verschillende vaasjes en waxinelichtjes zorgt helemaal voor dat kerstgevoel.  Bent u ook geïnspireerd? Ga dan zelf aan de slag en bestel vandaag nog al het kerstgroen in een van onze webshops.

 

HET GEBRUIKTE GROEN:

  • Kiefer Naalden
  • Nobilis Witband
  • Cinerea Copper
  • Cinerea Gold
  • Bandwilg
  • Speargrass

 

Amaryllis

AmaryllisAmaryllis

AmaryllisAmaryllis