menu

Webshop login

Blikvangers in het najaars boeket

Datum
oktober 23, 2019


Categorieën
Product informatie

In de lente groeien, in de zomer bloeien, daarmee houdt het niet op bij Skimmia, Rozenbottel en hulst. Juist in het najaar zijn deze producten prachtig! Echte blikvangers in het najaarsboeket.
Wat de besbloemen nog iets mooier maakt? Het juiste groen! Een combinatie van verschillende soorten kerstgroen met de verschillende kleuren besbloemen zorgen samen voor een subtiele opstap naar de kerstperiode.

Onze arrangeur Tanja van Bijlevelt ging ook deze maand weer aan de slag met de bloem van de maand. Van prachtige arrangementen tot een spectaculaire krans. Ook deze maand hebben we weer genoeg inspiratie voor u, en uw klanten.

 

ALLERHEILIGEN

De verschillende besbloemen zijn ook ideaal om te gebruiken voor Allerzielen en Allerheiligen. Beide zijn Katholieken feestdagen waarbij de overledenen herdacht worden.
Een mooi moment om een mooi arrangement of krans bij het graf te gaan brengen. Tanja combineerde in de “Do-it-yourself” video verschillende coniferen met de besbloemen. Deze krans samen met nog 2 standaard kransen maakte een mooi geheel.
Wist u dat de ronde vorm van de krans staat voor oneindigheid. Een mooie symboliek bij het herdenken van geliefden.

 

EXOTEN RICHTING KERST

De vrolijke kleuren van de besbloemen laten zich perfect combineren met verschillende exoten. Met onderstaande voorbeelden zorg jij voor een echte eyecatcher op tafel tijdens de kerstdagen!
Nutans vallen op door de oranje kleur en bijzondere vorm. Tanja koos ervoor om deze exoten te combineren met de gele hulst takken en rode rozenbottels. Het arrangement is gemaakt in één van de kransen uit de natuurlijke mix. Gemakkelijk en snel maakt u zelf ook zo’n arrangement. De verschillende kleuren kerstballen maken het geheel nog feestelijker.

Rode hulsttakken gecombineerd met rode kerstballen doen al snel denken aan een klassieke kerst, maar door de zalmkleurige dendrobiumtakken is dit zeker niet het geval. De kleurencombinatie is feestelijk, het gevoel wat we zeker zoeken tijdens de kerstdagen!

 

GA VOOR KLEUR

Nog geen behoefte aan kerstarrangementen? Geen probleem.
De takken met bessen gecombineerd met het gekleurde blad zorgt voor een sfeervol geheel.. Er is eigenlijk weinig nodig om een feestje in een vaas te creëren.
Het gekleurde blad in dit boeket is Steeneik. Het blad is op een speciale manier behandeld waardoor het deze mooie kleur heeft.