menu

Webshop login

Bij de sterke Chrysant hoort sterk snijgroen

Datum
september 25, 2019


Categorieën
Product informatie

Sprankelende vormen, trendy tinten en natuurlijk dat legendarische uithoudingsvermogen. Niet voor niets is de mooie Chrysant de onbetwiste gangmaker van oktober. Geen andere snijbloem biedt zoveel keuze, van sprankelende sterretjes en volumineuze troschrysanten tot vrolijke pompons en spectaculaire solisten.

Onze arrangeur Tanja ging ook deze maand weer aan de slag met de bloem van de maand. Vorig jaar maakte ze met de Chrysant echte herfstboeketten, door de bloem te combineren met speciale herfstproducten. Dit jaar speelde ze vooral in op de houdbaarheid van de bloem. Laat uzelf en uw klanten inspireren met de prachtige boeketten en arrangementen en lees snel verder!

 

LANGE HOUDBAARHEID

Wilt u zo lang mogelijk genieten van een prachtig boeket of arrangement met Chrysanten? Combineer de vrolijke bloemen dan met verschillende soorten gedroogde bloemen.

Sinds kort bieden wij ook een groot assortiment gedroogde bloemen aan in onze webshop. Deze producten zijn op een speciale manier gedroogd waardoor ze ontzettend lang houdbaar zijn. Toch behouden deze producten hun stevigheid.

Tanja koos voor verschillende kleuren en soorten producten. Zo werd de combinatie met de chrysanten echt een feestje in de vaas.

Ook wanneer u een bruidsboeket nodig heeft in de herfstperiode is de combinatie van gedroogde producten en chrysanten een goed idee! Tanja maakte een voorbeeld met gedroogd Setaria en verschillende kleuren Chrysant. Bekijk de video hier. 

 

SIERFRUIT

Gaat u toch liever voor een herfstarrangement met de Chrysant? Geen probleem. Combineer de bloem dan met verschillende herfstproducten als Dennenappels, Cucumis, Bramen en Physalis.

Ook deze producten zijn, net als de verschillende kleuren chrysant, lang houdbaar.

 

ECHT GROEN

Wij begrijpen als geen ander dat u ook graag gebruik maakt van een aantal echte groensoorten gecombineerd met de chrysant. Gelukkig hebben wij daarom een aantal groensoorten die net als de chrysanten, droogbloemen en het sierfruit een lange houdbaarheid hebben.

Kies bijvoorbeeld voor Asparagus Wild. Het groen heeft kleine groene blaadjes. Ondanks zijn zachte uiterlijk is Aspragus Wild een product met heel veel stekels. Let daarom goed op wanneer u hiermee aan de slag gaat. Een tip  van onze arrangeur: gebruik handschoenen bij het bewerken van dit groen.

Eucalyptus is in vele soorten verkrijgbaar. Tanja ging aan de slag met Eucalyptus Gunni, Eucalyptus Parvifoglia en Eucalyptus Populus bes. Stuk voor stuk prachtige producten met elk hun eigen karakter.

Wist u dat u eucalyptus gemakkelijk kunt drogen? Haal de Eucalyptus uit de vaas wanneer hij uitgebloeid is. Snijd het vochtige gedeelte weg en laat hem vervolgens in een andere vaas zonder water drogen. Wanneer de takken gedroogd zijn kunt u de takken prachtig combineren met bijvoorbeeld de eerder genoemde droogbloemen!