menu

Webshop login

Klaar voor Valentijn

Datum
februari 14, 2023


Categorieën
Product informatie

Ondanks de verschillende lockdowns in landen en alle maatregelen rondom het Coronavirus, vieren we ook dit jaar gewoon weer de dag van de liefde. Op verschillende creatieve manieren kan Valentijnsdag nog steeds gevierd worden met een bloemetje.

Daarom inspireren we je ook dit jaar graag met verschillende groenproducten die perfect zijn voor Valentijnsdag.

 

GA VOOR VOLUME

Een mooie, volle basis voor het Valentijnsboeket zijn producten als Salal, Pistache en verschillende soorten Asparagus.

Stuk voor stuk zijn deze groensoorten een stevige basis voor het boeket en zorgen ze voor veel volume.

Er zijn veel verschillende soorten Asparagus verkrijgbaar. En ook wij bieden verschillende soorten aan in onze webshop. Wat dacht je bijvoorbeeld van het frisgroene Asparagus Falcatus? Of ga je liever voor Asparagus Plumosus, wat een zachte uitstraling geeft aan een boeket?

Bekijk het actuele aanbod van de verschillende Asparagus soorten in onze webshop.

 

KLASSIEK

Een klassieke combinatie tijdens Valentijnsdag zijn Rozen met Eucalyptus.

De grijze kleur van Eucalyptus zorgt voor een prachtig contrast gecombineerd met rode rozen, maar ook met andere kleuren laat het groen zich goed combineren.

In onze webshop bieden we verschillende soorten Eucalyptus aan. Van de bekende soorten als Baby Blue en Cinerea tot minder bekende soorten. Heb je vragen over de verschillende producten? Neem dan gerust contact met je accountmanager op. Hij kan je er meer over vertellen.

 

GRASSEN

Met een van de vele grassoorten kun je al je creativiteit kwijt in een boeket. Perfect om mee aan de slag te gaan voor de Valentijn.

Sommige grassen kunnen gevlochten, gebogen en gedraaid worden. Zo kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op met het product.

Het hele overzicht van grassen vind je in onze Webshop.

Kijk ook eens naar de bonte varianten, die een extra leuk effect geven dankzij de bonte rand.

 

NOG VEEL MEER

En er is nog veel meer keuze in ons assortiment.

Wat dacht je van verschillende Exoten, om een tropisch boeket te maken. Of verschillende soorten palmblad om een exclusieve uitstraling te creëren.  Ook verschillende bloesemtakken als Ginster zijn momenteel nog verkrijgbaar.

In onze webshop kun je altijd de actuele voorraad bekijken.