menu

Webshop login

Leverancier in de spotlights: The Flower Company

Datum
september 21, 2021


Categorieën
Behind the scenes

Prachtige producten met vaak een nog mooier uitzicht.

Dankzij de Flower Company kunnen wij, naast het bekende Koraalvaren nog veel meer prachtige producten uit het zuiden van Afrika aanbieden.

Wij spraken met Wilmé Kotze, zij vertelde ons alles over het bedrijf, de werkzaamheden, het team en het product. Lees snel verder.

 

 

1. Kunt u ons meer vertellen over het bedrijf?

De medewerkers van The Flower Company zijn allemaal specialisten in de sierteelt industrie en toch gepassioneerd en toegewijd om de prachtige en unieke Kaapse Flora te delen met de rest van de wereld. We zijn betrokken van de technische aspecten tot en met de logistiek die nodig is om uw product van de beste kwaliteitsleveranciers te krijgen, tegen super concurrerende prijzen en de meest efficiënte logistiek. Voor onze klanten en leveranciers gaan we letterlijk naar de uiteinden van de aarde.

 

 

2. Waar staat uw bedrijf voor?

Integriteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en transparantie.

 

4. Hoe lang levert u al aan de WBE groep?

De kanalen zijn in de loop der jaren geëvolueerd, maar het is bijna 25 jaar geleden.

 

5. Welke producten levert u aan de WBE groep?

Het hoofdproduct is Koraalvaren, maar de WBE groep koopt ook een breed assortiment van onze andere groen producten en bloemen.

 

6. Wat zijn volgens jou de voordelen van de WBE groep?

De WBE groep heeft een uitstekende reputatie in de markt en we hebben het voorrecht om hen als een van onze klanten te vermelden

 

7. Wat is uw rol binnen het bedrijf?

We maken allemaal deel uit van een hecht team dat elke rol vervult als dat nodig mocht zijn.

 

8. Hoe ziet jouw dag eruit?

Het is de bloemenhandel! Dus wij zijn aan het werk als de rest van de wereld slaapt. We doen de nodige kwaliteitscontroles. Vervolgens wijzen we de leveringen van de vorige nacht toe aan de relevante zendingen, zorgen we ervoor dat alle phyto-inspecties en documentatie correct en tijdig worden uitgevoerd om bij de relevante luchtvaartmaatschappijen in te leveren. Vervolgens verwerken we alle nieuwe bestellingen om ze zo snel mogelijk bij onze leveranciers te krijgen, voor levering die avond. Tegen de tijd dat de meeste mensen op het werk aankomen, hebben we al een dag van 4-5 uur gehad.

 

9. Heeft u tips / trucs voor uw product?

De meeste van onze producten zijn winterhard, maar om een ​​extra lang vaasleven en kwaliteit te garanderen: Goed beheer van de koelketen en het afsnijden van de stelen voordat ze in schoon water worden gezet.