menu

Webshop login

De onbetwiste nummer een de roos

Datum
januari 9, 2019


Categorieën
Product informatie

In de maand waarin de natuur nog maar aarzelend op gang komt, steelt de Roos de show. De populaire bloem zorgt voor kleur, geur en schoonheid.  Uiteraard is deze bloem onmisbaar tijdens Valentijn. De vele verschillende soorten, kleuren en geuren zorgen ervoor dat u uw geliefde verrast.

Wij hebben een aantal prachtige groensoorten die de Roos net dat beetje extra geven. Lees verder en laat u inspireren met de prachtige stukken die onze arrangeur Tanja van Bijlevelt gemaakt heeft.

 

EEN GROOT ASSORTIMENT.

Wit, rood, geel of oranje het rozenassortiment is met keuze uit ruim 600 variëteiten groot en sterk in ontwikkeling. Jaarlijks komen er nieuwe soorten bij. Verschillende kleuren, vormen en maten zijn verkrijgbaar. Gelukkig bieden wij een groot assortiment groen aan, zodat er bij iedere roos een groensoort past.

 

KLASSIEK

Voor de liefhebbers van een klassieke valentijn is de combinatie Rozen en Eucalyptus een perfecte oplossing.

De grijze kleur, sterke geur en prachtige vorm van de Eucalyptus Baby Blue zorgt voor een prachtig geheel met eigenlijk iedere kleur roos.

Eucalyptus Baby Blue is een prachtig snijgroen. Niet alleen brengt het groen een heerlijke geur in huis, het blijft, mits een goede verzorging, ook nog eens lang staan in de vaas.

 

TRENDY

Waar we ook keken, op verschillende beurzen kwamen we het mooie Phlebodium tegen. Het blad, ook wel bekend als blauwvaren, is diep gelobd. Dit zorgt voor een mooie vorm van het blad.

De grijze kleur geeft het blad een zachte uitstraling. Prachtig om te combineren met de verschillende kleuren rozen. In een boeket of arrangement, Phlebodium in combinatie met rozen is prachtig!

 

BLOESEMTAKKEN

De tijd van de bloesemtakken is weer aangebroken!  De takken zijn op zichzelf in een vaas prachtig om te zien, maar ook gecombineerd met de bloem van de maand zijn de takken prachtig.

Kersenbloesem, Prunus of Magnoliatakken. We bieden verschillende soorten bloesem aan in ons assortiment. Iedere tak heeft zijn eigen kenmerken en is daarom prachtig te combineren.

Wat dacht u van de witte bloemen van de kersenbloesem takken? De takken met vele knoppen zijn al gaaf om te zien, maar wanneer de bloemen uitkomen is het helemaal een feestje in de vaas.

Prunus zijn te herkennen aan de donkere takken waar prachtige roze bloemen uitkomen. Een combinatie met rozen maakt het helemaal af.

De grote donkerpaarse Magnolia bloemen zijn prachtig! De takken met de grote knoppen beloven veel. En ze komen hun belofte zeker na.

 

Weer genoeg om mee aan de slag te gaan!

Wil je zelf aan de slag gaan met de bloem van de maand?

Tanja laat je zien hoe. Klik hier voor de video. 

Roos

roos

roos

Roos