menu

Webshop login

Groen bij bloem van de maand: Orchideeën

Datum
april 9, 2018


Categorieën
Product informatie

ORCHIDEEËN, PRACHTIG, BIJZONDER EN IDEAAL OM TE COMBINEREN MET GROEN

In november draait alles om de chic van orchideeën, met als speciale gasten de Vanda, de Cymbidium en de Phalaenopsis.

Er zijn verschillende fantastische kleuren en vormen van de orchidee verkrijgbaar. Voor iedere stijl is er wel een orchidee die erbij past. Vooral wanneer u, net als onze arrangeur Tanja van Bijlevelt, de bloemen combineert met verschillende soorten groen.

Maakt u uw klanten vast klaar voor de kerstperiode? Of houdt u liever de zomer nog even vast? Met de verschillende orchideeënsoorten kunt u alle kanten op. Laat u inspireren.

 

KLAAR VOOR KERST

Ondanks dat de verschillende orchideeënsoorten op de agenda in november staan, zijn de bloemen ook in december prachtig! De sierlijke bloemen geven gemakkelijk een feestelijke uitstraling.

Kies voor een moderne uitstraling door Witte bloemen te combineren met groot Philodendron blad en Galax. Het gras geeft de moderne touch aan het geheel.

Of kies juist voor kleurrijk. De verschillende kleuren orchidee met  het gevouwen blad maken een vrolijk geheel. Zo wordt kerst wel erg leuk!

 

KLASSIEKERS

De bijzondere bloem combineert ook prachtig met klassieke groensoorten. Kies bijvoorbeeld voor het prachtige Galax of Mos.

Het Galaxblad krijgt richting het einde van het jaar een rode kleur. Dit zorgt ervoor dat het blad ook veel verkocht wordt tijdens de kerstdagen.

Mos is ook een bekend product tijdens de kerstdagen. Het mos wordt vaak verwerkt in kerstarrangementen.  We hebben verschillende soorten mos verkrijgbaar.

 

ZOMERSE SFEREN

Nog niet toe aan de herfst en de kerst? Houd dan de zomer nog even vast met een zonnig boeket. Tanja koos voor vrolijk gekleurde orchideesoorten en combineerde deze met verschillende exoten.  Lotus, Phlebodium en Speargras zorgen voor een vrolijk effect.

Alles samen zorgt voor een zomers geheel.

 

DO IT YOURSELF

Wilt u zelf ook een mooi arrangement met de verschillende orchideeën maken? Tanja neemt u mee in het maken van een prachtig arrangement.

klik hier