menu

Webshop login

Groen bij de bloem van de maand: De Calla

Datum
april 11, 2018


Categorieën
Product informatie

De maand mei is de maand waarin we de moeders in het zonnetje mogen zetten. In Nederland vieren we traditioneel op de tweede zondag van mei Moederdag. Hét perfecte moment om haar te verwennen met een groot boeket.

 

CALLA

Uiteraard leent de bloem van de maand mei zich perfect voor deze gelegenheid. De Calla biedt namelijk stijl, eenvoud en vrolijkheid. De perfect combinatie voor een moederdagboeket.
Wat betreft kleur biedt de bloem volop keus. Ook heeft de Calla verschillende symbolische betekenissen. Hij wordt gezien als bloem van zuiverheid en sympathie en staat voor schoonheid. Ook ziet men de Calla als geluksbloem, genoeg redenen om te kiezen voor de Calla!

 

BIJPASSEND GROEN

Onze bloemist Tanja van Bijlevelt ging ook deze maand weer aan de slag met de bloem van de maand en het bijpassende decoratiegroen.
Een roze Calla gecombineerd met het bonte Aspidistrablad is niet alleen prachtig om  te zien, maar haalt ook het zonnetje in huis. Wie denkt dat de Calla een saaie bloem is, heeft het helemaal mis. De bloem fleurt helemaal op door de combinatie met het speelse blad.
Of u het nu in een aantal kleine vaasjes zet, of in een mooie schaal. Dit is een combinatie die zeker goed werkt!

Met het frisgroene Lillygrass kunt u alle kanten op. Of je het nu in een boeket gebruikt, of gebogen in een arrangement. Lillygrass is prachtig! Bloemist Tanja koos bij de stijlvolle Calla ervoor om het Lillygrass te laten zoals het is. Het gras wordt veel gebruikt in bruidsboeket, maar ook om uw liefde aan uw moeder te tonen is het gras ideaal.

Net als Lillygrass is Typha een populair product omdat het zo flexibel is. Het blad wordt vaak gebruikt om lussen mee te maken of mee te weven/vlechten.  Door de flexibiliteit zorgt Typha er altijd voor dat het boeket of arrangement bijzonder wordt. Zo ook in combinatie met de Calla! Een prachtig arrangement voor een bijzondere vrouw!

Al met al weer genoeg mogelijkheden met de bloem van de maand!

Heeft u zelf een mooi boeket of arrangement gemaakt met onze tips? Laat het ons dan weten! Wij delen uw foto’s graag.