menu

Webshop login

Groen bij de bloem van de maand: de Lisianthus

Datum
november 23, 2018


Categorieën
Product informatie

De gehele maand december staat de Lisianthus in de spotlights. Een prachtige bloem met een delicate verschijning. Ondanks deze tere verschijning is de bloem zeer robuust.

De bloem komt het meest voor in het wit en paars, maar er is een enorme keus aan kleuren. In de voorbeelden van onze arrangeur Tanja is dit goed te zien. Zij koos deze maand voor verrassende en prachtige kleuren Lisianthus.

De Lisianthus is vooral rond de feestdagen aan het eind van het jaar een populair product. Een mooi moment om te laten zien welke prachtige groenproducten u deze periode bij ons kunt krijgen, en nog belangrijker: hoe u het groen kunt combineren met de chique bloem.

Maak er komende kerstperiode een feestje van!

CONIFEREN, IN VERSCHILLENDE SOORTEN EN MATEN

Richting de kerstperiode bieden we een groot assortiment coniferen aan. De ene soort nog mooier dan de ander!

Het groen komt van Nederlandse bodem. Hier groeit het op grote velden. Met de hand worden de takken verzameld.

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten coniferen. Ieder soort met zijn eigen kenmerken. Dit zorgt ervoor dat geen arrangement of boeket hetzelfde eruit ziet. Of u nu op zoek bent naar een een licht groene soort, een hangende tak of juist een stevige korte tak. Met coniferen zit u  altijd goed.

 

GA VOOR GEVERFD

Het decoratiegroen is normaal al prachtig, maar tijdens de kerstperiode verkopen we het ook vaak geverfd. Dit zorgt ervoor dat de takken nog mooier zijn!

Tanja gebruikte een aantal geverfde takken in het boeket.  Een prachtig gezicht! Het geverfde groen geeft een vrolijk effect. We bieden verschillende takken geverfd aan. De meest voorkomende kleuren zijn goud, koper, zilver en rood. Maar vraag het vooral bij een van onze verkopers na wanneer u op zoek bent naar een andere kleur .

 

KOM IN DE KERSTSFEREN

Maar ook ander groen is perfect te combineren met de prachtige Lisianthus.

Wat dacht u van Nobilis groen. De grijze kleur van het groen laat zich prachtig combineren met de andere kleuren in het boeket.

Maar kies ook eens voor Kiefer, Cypresse, Malus appeltjes, Cryptomeria of Nordman. Stuk voor stuk prachtige groensoorten die samen een prachtig geheel maken.

Een extra leuk groensoort wat we extra aandacht willen geven is Cryptomeria met hanenkam. De koraalachtige stukken groen geven een prachtig effect in een boeket of arrangement.

Genoeg inspiratie om een feestelijke kerst tegemoet te gaan! Versier uw kerstdiner met een zelfgemaakt boeket of arrangement met de Lisianthus gecombineerd met kerstgroen.