menu

Webshop login

Groen bij de bloem van de maand: Zomerbloemen

Datum
juli 11, 2018


Categorieën
Product informatie

Het is volop zomer, en dat wordt gevierd met niet één maar drie zomerbloemen in de spotlight. De Delphinium, Allium en Gladiool eisen de aandacht flink op tijdens de maand augustus.

Alle drie de bloemen zijn groots en meeslepend. Ze steken stuk voor stuk enthousiast overal bovenuit. De bloemen zijn gecombineerd prachtig om te zien maar ook los van elkaar is elke zomerbloem een eyecatcher.
De gladiool valt op doordat de bloemen aan weerszijden van de stengel bloeien. De Allium is een stijlvolle bol van kleine bloemetjes, een feest om naar te kijken en de Delphinium brengt prachtige blauwe kleuren met zich mee. Genoeg keuze om een feestje in de vaas te maken.

Ook deze maand koos onze bloemist Tanja van Bijlevelt weer verschillende soorten groen om de zomerbloemen een boost te geven. Neem snel een kijkje!

 

VROLIJKE BLOEMEN WILLEN VROLIJK GROEN

De zomerbloemen zijn vrolijk en daarom koos Tanja deze maand voor vrolijk groen. Bijvoorbeeld T-grass bont. De lichte streep over het gras geef het een speels effect. Het gras is net als de bloemen lang. Wat het gras nog leuker maakt is dat het gemakkelijk gebogen kan worden zonder dat het breekt. Gecombineerd met de hoge bloemen is het een feestje om naar te kijken.

 

LAAT JE MEESLEPEN NAAR TROPISCHE OORDEN

Op vakantie naar tropische oorden is niet nodig met de combinatie van de zomerbloemen en Nephrolepis. Het varen geeft een tropisch sfeertje aan het boeket. Maar ook langere varensoorten, als bijvoorbeeld Zwaardvaren, kunnen prachtig gecombineerd worden met de hoge bloemen.

 

HEERLIJKE BOEKETTEN MET EETBARE PRODUCTEN

Wist u dat sommige gladiool soorten eetbaar zijn? Daarom combineren wij de mooie bloem graag met Olijf en Rozemarijn. De groensoorten samen met de gladiool zorgen voor een heerlijk boeket. Erg leuk om de dinertafel mee te versieren.

Genoeg verteld, tijd om te kijken naar de prachtige boeketten die Tanja voor ons heeft gemaakt.