menu

Webshop login

De imposante Lelie met snijgroen

Datum
mei 24, 2019


Categorieën
Product informatie

Imposant, kleurrijk, veelzijdig. De Lelie heeft behoorlijk wat persoonlijkheid. Dit maakt de bloem tot een populaire aanvoerder in boeketten. De vrolijke bloem is uitverkoren tot bloem van de maand juni omdat ze verkrijgbaar is in verschillende kleuren die ons alvast een zomers gevoel geven. Vorig jaar kozen we bewust voor zomerse taferelen door de Lelie te combineren met Exoten. Lees die blog hier. Dit jaar koos arrangeur Tanja van Bijlevelt ervoor om oude bekende te gebruiken.

 

OUDE BEKENDE

Met oude bekende bedoelen we producten die al ontzettend lang in ons assortiment zitten. Deze producten zijn stuk voor stuk  al enige tijd populair. U kunt hierbij denken aan producten als Tree Fern, Asparagus, Salal en Beargras.

 

SALAL

Salal, ook wel appeltjesblad genoemd, is een zeer populair snijgroen. Het groen is dankzij het volume en zijn lange houdbaarheid een perfecte basis voor ieder boeket. Dit is ook goed terug te zien in het grote boeket dat Tanja voor ons maakte. In alle gevallen was Salal een stevige basis voor de Lelie.

Het Salal komt uit de Westkust van Amerika. Daar wordt het blad met de hand geplukt. Salal is jaarrond in 3 maten verkrijgbaar: Salal mini, tip & long. Ook bieden wij Salal met MPS certificaat aan.

 

TREE FERN

Tree Fern is wereldwijd een veel gebruikt decoratiegroen. Het groen komt uit de asparagusfamilie. Tree Fern geeft door haar vele vertakkingen veel volume in het boeket. Misschien nog wel meer dan Salal.  Door de lengte van 70cm kan het groen in veel boeketvormen gebruikt worden.

Nu de Lelies nog dicht zitten is het al een mooie combinatie, maar wacht maar tot de lelies uitkomen!

 

ASPARAGUS

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten Asparagus verkrijgbaar in onze webshop. Tanja koos deze maand om te werken met Asparagus Falcatus. Het groen steekt speels tussen het andere groen en de bloemen uit.  Ondanks de zachte uitstraling van het groen, heeft het wel scherpe stekels, pas hiervoor op.

 

BEARGRAS

Beargrass is een van de vele grassoorten die wij aanbieden in ons assortiment. Beargrass is een buigzame grassoort, verkrijgbaar in verschillende lengtes. De flexibiliteit  maakt het gras uitermate geschikt voor vlechtwerk.

In de youtube video is te zien hoe Tanja het gras gebogen gebruikt. Ze draait het gras om een oase-ring heen zonder dat het breekt. Maar ook als rechte, speelse slierten is het gras een geweldig groen om te gebruiken.

Wilt u zelf aan de slag gaan, of uw klanten? Neem dan contact op met uw accountmanager. Hij helpt u graag aan het benodigde groen.