menu

Webshop login

Vrolijke kleuren in April dankzij de Gerbera

Datum
maart 21, 2019


Categorieën
Product informatie

De vrolijke kleuren en frisse uitstraling maakt van de Gerbera een geweldige bloem voor april. Of een arrangement nu om zachte pastelkleuren vraagt of juist om felle kleuren, de Gerbera kan het leveren.

Onze Arrangeur Tanja van Bijlevelt (@natuurlijkgemaakt) ging ook deze maand weer aan de slag. Met Pasen in het verschiet maakte ze verschillende prachtige arrangementen. Voor een leuk effect koos ze voor diverse aparte soorten Gerbera. Laat je inspireren en ga zelf aan de slag!

 

EEN EI HOORT ERBIJ

Bij Pasen horen eieren. Richting de paasdagen hebben we dan ook weer verschillende soorten en maten paaseieren in ons assortiment. Met de eieren geeft Tanja gemakkelijk en snel een Paassfeer aan het arrangement of boeket. Door de eieren los in het arrangement neer te leggen, zijn ze ook weer gemakkelijk weg te halen. Zo kunt u ook na de Pasen van het arrangement of boeket genieten.

 

KLEIN OF GROOT?

Heeft u genoeg ruimte? Maak dan een prachtig groot boeket met de bijzondere Gerbera’s.

Tanja combineerde de vrolijke bloem bijvoorbeeld met Chico. Het tropische blad zorgt met zijn donkere kleur dat de vrolijke kleuren van de Gerbera nog beter uitkomen.

Het vrolijke, gekrulde groen, wat een speels effect geeft samen met de gekrulde blaadjes van de Gerbera, heet Goanna Claw. Het groen komt helemaal uit Australië.

 

Maar ook in een klein vaasje steelt de Gerbera de show. Met de Salixtakken en de vrolijke kleur van de Gerbera spat het voorjaar ervan af. Het felle groen van de Goanna Claw doet ons denken aan vrolijke weiden. Een ideaal arrangement om het voorjaar mee te vieren!

 

VOLUME!

Omdat de Gerbera zelf geen blad heeft, staat groen met veel blad perfect bij deze bloem.

Pittosporum Nigra heeft een lichte rand rond het blad lopen. Dit geeft het blad een vrolijk effect. Gecombineerd met Salixtakken, witte Gerbera’s en een aantal eieren ben jij helemaal klaar voor de Paasdagen.

Maar ook Parvifolia vult de Gerbera prachtig aan. Beide groensoorten geven veel volume.

 

SPECIAAL

Maak je arrangement of boeket extra speciaal door te kiezen voor een groensoort als Diplocyclus. De string met groene vruchten zijn gemakkelijk aan te brengen.

Of kies juist voor de bekende Corylus takken. Die we ook vaak zonder bloemen of groen tegenkomen in een vaas.

 

Wat je ook doet. Met de Gerbera is het een feestje in de vaas! Ga zelf aan de slag. Tanja laat op ons Youtubekanaal zien hoe. Klik hier voor de video.

 

Gerbera

Gerbera

Gerbera